Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2009 10:34 - Брошурите
Автор: grafika Категория: Бизнес   
Прочетен: 5338 Коментари: 1 Гласове:
4



Брошурите са една от най-често срещаните видове реклама в полиграфията.
Брошурата това е обикновено отпечатан от двете страни лист с една или повече сгъвки. За предпочитане за отпечатване е да се използва  хартия с гланцово покритие или матирана хартия. Една от основните характеристики на листовката е липсата на скрепителни елементи - лепила, кламери, скоби.

 image

Така се съчетава предимствата на ниска цена и високото съдържание на информация. Именно това е една от най-широко използваната и ефективни видове реклама.
При отпечатване на брошури се използват различни формати, но най-често те са А4. Тези брошури са обикновено се сгъват един или два пъти.

 image

 Листовката формат  (1 / 3 A4) е идеална за разпространение по пощенските кутии. Заради това, този тип брошурата се нарича и евро брошура.  При отпечатване на брошури, може да използвате различни довършителни работи - ламиниране, непрекъснато или на място, UV лак, преге печат и т.н.

 image

Ние произвеждаме брошури на съвременно оборудване, с високо качество и атрактивни цени за печат. За печат, ние приемаме готови модели листовки, но, по Ваше желание, можем да направим модел в съответствие с вашите желания.

Брошурата (листовката) е евтина версия за представяне на своите продукти и услуги в един компактен, но приличен вид.

Листовките обикновено са отпечатани в пълно цветен печат (4 цвят CMYK). Но може да се направят и едноцветни с не по малко впечатляващ дизайн.

image

Животът на брошурата започва с определяне на нейната спецификация и писането на текста на книжката. След това започва работата на дизайнера, който трябва да създаде ярко и атрактивно оформление, следва изборът на хартия. И едва след това брошурите могат да бъдат отпечатани. Ние ще ви помогнем да създадете брошурата си от идеята до реализацията.



Тагове:   Ние,


Гласувай:
4



1. анонимен - Рекламное агентство полного цикла «ТЕС»
20.12.2011 19:48
<img>http://s017.radikal.ru/i438/1112/81/bb0bf9c1cafc.jpg</img>

<b>Рекламное агентство «ТЕС» Санкт-Петербург </b>- это коллектив творческих людей, которые всегда помогут в организации любых рекламных кампаний. Наше рекламное агентство успешно выполняет взятые на себя обязательства, и благодарные отзывы клиентов - главное тому подтверждение. Обратившись в рекламное агентство "ТЕС", вы почувствуете, что мастерство и профессионализм наших сотрудников – это не вымысел, а реальный факт.
В отличие от других рекламных агентств, рекламное агентство полного цикла “ТЕС” дает гарантию на выполнение заказанных услуг. В случае выполнения не качественной и неудовлетворительной работы, мы переделываем работу за свой счет!
Рекламное агентство «ТЕС» в Санкт-Петербурге достигает максимальных результатов при минимальных затратах.

<a href=http://www.tecspb.ru/>список рекламных агентств спб</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/rasklejka-obyavlenij.html>расклейка объявлений</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/promo-akczii.html>промоутер на сигареты</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/reklama-v-podezdax.html>reklama v</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grafika
Категория: Бизнес
Прочетен: 59528
Постинги: 4
Коментари: 6
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031